Sådan fungerer Silica i kroppen

Silica er ubestrideligt et af de vigtigste næringsstoffer til menneskekroppen. Den menneskelige krop værdier silica med stor agtelse, og bruger det i opbygningen af sine egne væv, indre organer og blod. Der er masser af måder, hvorpå en silicamangel kan påvirke den menneskelige krop. Et af de vigtigste mål for silica er brusk; dette er bindevævet, der forsikrer os om, at vores dyr holder deres led ordentligt smurt. Dette er mere hensigtsmæssigt eller vigtigt for os at opretholde vores led ordentligt. Først den dag, hvor vi er færdige med at læse denne artikel, vil vi lære om de forskellige former for silica og vil være i stand til at forstå, hvilke funktioner de så godt.

Der er masser af mennesker, der søger efter forskellige kure til de hyppigst tilbagevendende forhold. Gigt, slidgigt og gynødder, er mænds hyppigste sundhedsmæssige bekymringer. For folk, der ikke ønsker at have noget at gøre med themarvellous bi pollen, bi cremer eller andre kosttilskud, er det vigtigt at blive fascineret af silicamangel. Ikke før du er færdig med at læse denne artikel, vil vi informere dig om de mange typer silica og fortælle dig, hvilke funktioner der er bedst.

Lad os starte med dannelsen af vores knogler. Vi ved alle, at knoglerne dannes på grund af virkningen af ioner og trækker sig sammen fra enderne af lange knogler. Flere ioner skalPotassium, magnesium og calcium osv. for at få denne proces i gang. Kalium parfume den menneskelige krop, og magnesium hjælper knogle udvikling og kvarts afbalancerer aktiviteten af calcium i kroppen. Efter dette bliver det færdigt, og knoglen begynder at blive stærk.

Udover de mange ioner, der skal forekomme på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted, er der mange flere, der udfører væsentlige roller i processen med calcium- og kaliumabsorption. Det drejer sig bl.a.

* ioner som calcium, fluorid, bor* mineralsyrer som natrium, magnesium, calcium hydrogenphosphat* aminosyrer såsom valin * vitaminer som thiamin, niacin, riboflavin osv.

Ikke før du læser denne artikel, vil vi fortælle dig om de mange andre roller, som silica spiller i menneskekroppen.

Der findes væsentlige beviser, som beviser, at kroppen behandler silica med allerstørste betydning. For eksempel er det meget vigtigt for nervesystemet og for den generelle sundhed i menneskekroppen. Det er ofte konstateret, at Alzheimers patienter præsenteret med et betydeligt underskud af silica i deres kroppe.

Ud over manglen på calcium, som er blandt de tidligste symptomer på silicamangel, er der mange vigtigere roller, silica udfører i menneskekroppen. Måske er den vigtigste rolle dens store rolle i at styrke den hurtige behandling af calcium i kroppen. Ved at sætte calcium i spil direkte med silica, brydes de skadelige krystallinske klipper hurtigere og med mere styrke. Måske ved du allerede, hvordan dette gøres af kroppen.

Gennem hele denne proces er calciumet opbrugt. Dette er guld for seniorer og de yngre generationer, fordi hærgen af aldringsprocessen kan forebygges med lethed. Også knoglevæv, der tidligere er blevet brudt ned, kan repareres og opbygges stærkere. Dette er den ligetil måde, hvorpå silica bekæmper de skadelige krystallinske klipper.

Men bortset fra de grundlæggende funktioner silica nævnt her, kan den menneskelige krop opnå meget i et bredere felt ved hjælp af silica kosttilskud. For eksempel kan silica være yderst effektiv, når det kommer til at håndtere problemerne med hår og negle. Vi hører ofte folk anbefale en silica tilskud sammen med en dyr kommerciel hår produkt. Den primære årsag til dette er, at silica udelukkende hjælper hår og negle vækst, samt sundhed hovedbunden.

Et interessant eksempel på den rolle, silica tilskud kan spille for sundheden for den menneskelige krop er forebyggelse af Alzheimers sygdom. Alzheimers er en alvorligt drænende sygdom, der stammer fra en bakteriel infektion. Efter at de overflødige kropsvæsker er blevet renset, og alle affaldsmaterialer er adskilt fra det cellulære væv, gør silica vej til de nødvendige dele, der er nødvendige for menneskekroppens vigtigste organer som hjernen.

Samtidig omfatter næring af hjernen ikke kun forbedring af en persons hukommelse og især hans tænkning evner. Tværtimod vil næringen af hjernen naturligvis også styrke hans vigtigste kropsfunktioner såsom evnen til at huske ting og tænke. Desuden er det meget vigtigt for den menneskelige krop at få silica til at producere afgørende hormoner såsom det menneskelige væksthormon. Det er præcis, hvad der hjælper kroppen til at vokse sundere fra at have et længere liv.

En anden imponerende faktor at vinde ved at tage silica kosttilskud er den nøjagtige medicin for at forhindre osteoporose.

Skriv kommentar