Følelsesmæssig alfa

“Så ofte er vores utilfredshed i livet og træthed ikke på grund af dårlige ting, men fordi vi er trætte og trætte af at gøre de ting, vi ikke kan lide.” Eckhart Tolle.

Det er de følelser, vi har, når vores sind er tvunget eller tvunget til at handle. Vores passivitet fører os til at klage; vi klager over, hvordan andre ikke kan lide vores regnskabsmæssige. Hvad hvis den byrde, vi føler i os selv, ikke er vores? Hvad hvis disse stammepunkter ikke havde indflydelse på vores liv? Hvad hvis vi ikke blev kaldet til at være krigsmænd, som apostlen Paulus sagde?

Okay. Lad os stoppe et øjeblik. Føler du nogensinde, at tingene i denne verden er en smule belastende? Det er ikke den bedste måde at løse hver dag spændinger. Men det er et fantastisk sted for os at starte. Gud synes at være det navn, vi har på denne jord. Vores daglige udfordringer er strategispil. Vi forsøger at opnå vores egen fred ved at forsøge at finde ud af, hvordan Gud skal lede os. Gud med hans hjælp, tror jeg, forsøger. Men Gud tvinger os ikke til at bære krigens byrder med os, når vi overgiver den til ham.

Dette spil er et spil, der kræver, at du betaler Gud, men det behøver ikke at være svært. Hvad vi bærer inde i os er vores personlighedsmønstre, vores holdninger. Vi føler eller tænker noget. Dette kan enten skyldes dette mønster eller årsag og virkning. Hvad er årsagen til vores lidelser? Hvorfor føler vi disse grimme følelser? Gud bestemmer. For Gud til virkelig at lære at arbejde sammen med dig, er der nogle ting, vi kan gøre. Vi har en tendens til at tænke eller føle visse ting og ikke lide slutresultatet. Vi vil dog gerne så hurtigt som muligt finde ud af, hvorfor tingene er, som de er. Hvorfor har vi det sådan? Hvorfor gør vi så mange ting, der får os til at føle os stressede? Vi er ansvarlige for alle vores Solsystem Beverly Hills “ting”. Følelse isoleret og undertrykt af scariness og undertrykkelse

Vi er usikre mod os selv. Vi er ofte tilbage spekulerer på, hvad vores valg vil være, selv om verden omkring os er meget lyse. Disse ensomme øjeblikke er ikke tilfældige. Vi minder os selv om, at den eneste måde at gøre livet elendigt er at give slip på alle de livgivende, glædesgivende ting, der gør det umagen værd. Når vi føler byrden af denne byrde på vores skuldre, kan vi kun modstå kærlig og omsorg for os selv. Vores frygt forstørrer vores tendens til at klage over os selv, vores liv og vores eget liv. Det er glæden ved at stole på og dele glæde i disse øjeblikke. Det er, når du tager det fulde ansvar for alt. Når vi gør det, kan vi automatisk overse de erfaringer, der ikke kan synes at give sig selv som noget mere end hvad der ses. Men det er også en mulighed for at modtage Guds gave om at bringe os hjem.

Det er lettere at føle sig fredelig, når vores ånd ikke skubbes til side af eksterne begivenheder. Når vi har lært at lytte, vil vores rige kaldelser blive opfyldt. At tjene andre vil gøre os mere i stand til at hjælpe en anden og åbne døre, der ikke er blevet åbnet på grund af vores egen frygt eller mangel på selvkærlighed.

Kunne det være, at de hårde ord, vi taler til os selv, og de opmuntringer, vi viser os kunne være spor, at vores evne til at elske os selv er sandt? Sådan lærer vi at forstå vores hjerter og identificere deres motiver. Midtvejs i dagen kan du huske dine følelser og holde dem i dit hjerte. Det er en perfekt mulighed for at observere dine motiver. Det vil få dig til at føle dig skyldig, hvis det får dig til at føle dig skyldig. Dette skyldes, at det anerkender, hvor afhængig du er af din evne til at se dig selv. Hvis det gør din UNnuy det genkender dig som en sød sjæl, og din frugt til at bringe dig selv til verden.

Hvad er dit svar på dette spørgsmål? Hvad har du tænkt dig at gøre? Hvad vil du gøre? Hvordan vil du have det? Gud, i et par timer, vil give dig den rigtige opskrift til at tilfredsstille dine behov og blive elsket. Gud kræver kun, at du følger hans eksempel. Gud vil tage sig af dig, lad ham passe på dine behov.

(ca. 2010 S.J.

Skriv kommentar