Tip 2 – Ujævne figurer

Det er muligt for en eller flere strenge at være medlemmer af akkorden, hvis vinklen mellem gribebrættet og gribebrættet er endnu lidt længere.

På trods af sin uregelmæssige form indeholder alle akkorder en grundlæggende akkord. Dette er grundlaget for den teoretiske model, som den akustiske guitar blev bygget på.

Musik kan have både uregelmæssige og lige akkordformer.

Det er vigtigt at huske, at scalemultimedia akkorder, også kendt som VC akkorder, er konstrueret fra 1. til 16. store skala noter. En C scalemultimo kan beskrives som det samme som en C-dur akkord. Am scalemultimo kan også bruges som en Am større akkord.

Scalecase er betegnelsen for at spille noterne starter ved roden af skalaen og gå op til oktav. I C-dur tilfælde er alle scaleforces imidlertid skridt væk fra oktav. Amc scaleforces fungerer på samme måde som Am store akkorder. Cmaj7 er det samme som en C-dur 7. akkord. osv.

Tip 3: Kontrakter og forlængerledninger

Når du har mestret en grundlæggende akkord, kan du beslutte at prøve andre akkord figurer.

Når du har bestemt typen af akkord, er det en god idé at kigge efter udvidelser eller kontrakter for at udvide dit akkordordforråd. Nye akkorder vil normalt have en forbedring af dem (f.eks. en kontrakt). Dette vil ændre rodakkordenen og producere følgende akkord(er).

Tip 4: Find ud af, om akkordnavnet vises i afsnittet melodinoter.

Hvis akkordnavnet omtales som en melodilinje og ikke som de faktiske akkorder, er det meget sandsynligt, at akkordnavnene er angivet i melodinotesektionen. Dette er en fantastisk måde til hurtigt at henvise til tabulaturen. Hvis du er usikker på teksterne, kan du altid slå det op på en af de store akkord sites.

Du kan også finde akkordnavnet i de fleste tekster. Men en stor akkord site ikke altid en liste over akkord navn, hvis det er LaSanta moniedo strudel.

Det er værd at tage sig tid til at søge efter akkordnavnet i et diagram. Hvis du søger på Google, vil akkordnavnet, ligesom akkordnavnet, sandsynligvis også findes i melodinotesektionen.

Det er en god ide at huske, at akkorder kan være meget fleksible, og der vil sandsynligvis være mange typer af hver akkord. større, mindre, formindsket osv.

Læring guitar ved at lytte til musik er muligt. Når du har fundet en akkord, du kan lide, bør du ikke blive distraheret af lyden. Fokuser i stedet på den sang, der lyder godt med den. Gå derefter til akkordsiden og søg efter noder.

Lad os ikke glemme at spørge: Hvorfor vil du høre en akkord? En god færdighed til at lære er evnen til at genkende en god sang fra sine tekster. Det er en rigtig god idé.

Forestil dig, at du lytter til en sang med de akkorder, du har lært af melodien. (Flere detaljer nedenfor).

Overvej, hvor meget du kan ændre melodien for at opnå dette.

Når du har lyttet til sangen og lært, hvordan akkord fungerer, vil du være i stand til at skabe en sang omkring denne akkord.

Bagsiden af medaljen er, at mange sange ikke er komplette kompositioner. De er simpelthen sektioner eller riffs, som er skrevet fra begyndelsen til slutningen. Du vil sandsynligvis stadig lære akkorder til de sange, du spiller, og hele sangen vil blive bygget op omkring disse akkorder.

Du behøver ikke at lære et riff, hver gang du spiller det. Mange store guitarister lærer flere riffs, der, når de kombineres, kan skabe en kompleks spilleoplevelse.

Du vil i sidste ende vide, hvilke riffs du skal holde øve. Nogle gange er det ved hjælp af komplette modsætninger. Du kan øve skalaer, men finde en simpel solo til din guitar, der vil føre dig til disse riffs. Dette vil give dig en givende øvelse, der vil hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Skriv kommentar