Følger du en diæt? Her er nogle tips

1. Føre en dagbog

Hold en mad dagbog. Det vil hjælpe med vægttab og også holde dig på sporet. Sporer hver mundfuld forbi dine læber. Holder styr på dine snacks, frokoster og snyde dage. Det er nemt at bruge og overkommeligt

2. Har et positivt syn

Det er nemt ikke at føle sig modløs, når du arbejder for at opretholde dit helbred og din vægt. Tingene kan ikke altid gå efter planen eller så let og gnidningsløst, som du håbede. Ting vil ske, der vil få dig til at hengive sig til fristelse eller gaffel over. Lad ikke dit skrivebords mad være en hindring for vægtkontrol.

3. Sort er livets krydderi

Det er fristende at prøve nye ting, og det kan også holde din kost spændende og varieret. Fratage dig selv din livret eller drikke kan føre til at føle, at du ikke har andet valg end at spise intetsigende mad.

4. Shopping for ny mad er optimal

Spenders klager ofte over, at købmandsforretninger har et stort salg på grøntsager. Du kan ikke få nok af dem, de er så godt for dit helbred!

5. Drik masser af vand

Vand vil hjælpe din krop og fordøjelsessystemet fungere korrekt. Du kan skære ned på vandindtag i et par dage. Men, din krop kan beholde vand i visse områder, som du ikke ønsker.

6. Motion

Der er mange fordele ved dette produkt! Det har mange fordele!

7. Motion med en ven, der er ved godt helbred

Motion vil være sjovere, hvis du har nogen at dele det med. Det vil også gøre det mere interessant og give dig et nyt syn på din træning. Dette er en fantastisk måde at skabe nye venskaber på.

8. Non-food belønninger for kroppen

1 tsk Great græs justeringer toGrow deres hår withoney. 1/2 tsk peberrod justeringer forGrowing deres hår. 1/2 tsk pil justering toGrow et frø af storslåede gourd. 1/2 yoghurt til grå mælk. 1/4 tsk majsmel.

9. Hjerte-kar-aktivitet, Gym

Du vil være i stand til at udøve, hvis du regelmæssigt går til gymnastik og tage en tur. Hvorfor er det vigtigt? Det er nemt, for eksempel, at sige, “eh, ingen tid, jeg har travlt, kan jeg ikke finde tid til at udøve, eller jeg vil bare have tid til at slappe af” og mange andre undskyldninger. Men sandheden er, at du kan gøre, hvad du siger. Nogle gange er det svært, fordi du har andre prioriteter eller mangel på tid.

10. 10.

Du kan ikke forvente at straks ændre dine spisevaner. Prøv nye ting og gøre det lettere at indarbejde mere lethed i din daglige kost. Du kan ændre dårlige spisevaner til at spise sundt. Oftere, spise mindre måltider og sundere måltider. Brun taske din frokost. Få sund, frisk mad i supermarkedet. Spis derhjemme eller på arbejdet. Undgå at spise i bilen eller på arbejdet.

# Forbruge højt proteinindhold fødevarer

* Hvis du spiser, når du spiser, vil du føle dig meget mere sulten inden for et par timer.

* Mindre protein er mere fordøjeligt.

* Peanuts, mandler, og mange andre nødder giver en god kilde protein.

* kan ændres fra sødmælk eller fedtfrit til 2%

* Skiftet fra raffinerede til naturlige sødestoffer

* Spis masser og masser fisk

* Forbruge mindre rødt kød

* Brug sennep i stedet mayonnaise og sojasovs i stedet sauce.

* Brug olie af højere kvalitet til madlavning.

* Prøv forskellige fiberrige grøntsager og frugter.

* Reducer indtagelsen af stivelse, sukker og andre kulhydrater

Spis mere frugt og grøntsager til at sænke dit kalorieindtag. Grøntsager er også en lækker måde at inkludere fiber, vitaminer og mineraler i din kost.

* Overvej at skifte til fuldkornsbrød i stedet for hvidt brød og hvide ris. Prøv spirede korn brød, som har en højere kvalitet smag end almindelig hvid / mejeri brød.

Skriv kommentar