5 uventede anvendelser af en optrækkelig baldakin

Gardiner og persienner er den typiske vinduesbehandling, som du ser i et rum. Men ikke alle huse har samme tagdækning eller har samme vinduesflade, og de fleste dyrebare åbninger er dækket af voluminøse behandlinger. Det er absolut en skam at have sådan en enkel, ukompliceret og omkostningseffektiv vindue dækker som ikke fuldt ud opfylder sit formål endnu spiller en enorm rolle i et hjem interiør og overordnede tema. Hvis et værelse er uden skygge eller gardin, så er det omtrent lige så utilitaristisk som det bliver, og dets funktioner – nemlig at være et vindue, der dækker – kan ikke værdsættes.

Heldigvis er optrækkelige baldakin tilgængelige i forskellige typer i dag. Fra polyester versioner til stramme budgetterede boliger, til aluminium baldakin for state of the art kommercielle bygninger, og den lette version af aluminium-foldning-forstærket nylon type for kortsigtede udlejningsejendomme, ser det ud til, at alle også ønsker at have deres baldakin behandling tilpasset til deres behov.

Arkitekter er en uddøende race på magasin dækker i disse dage, men på grund af stigningen i ramme-mindre arkitektur, hvor der ikke er nogen ramme, vælge ikke-matchende vindue behandlingsordninger er simpelthen ikke praktisk for alle. Nogle ville finde det ubehøvlet at fremvise de samme draperier, gardiner eller cirkler på hver side af deres væg, men er det betragtes som chic?

En mere afslappet måde at gøre det ville være at hænge et sæt paneler sammen med en træramme med et dekorativt reb eller tråd for at fremhæve indretningen. Hvis du ønsker at have nogle farver på dine vægge, bortset fra den hvide, og er også undrende, hvordan du vil gennemføre stoffet på stangen eller paneler så dette kan være for stranden hjem eller landsted.

Never D prisme faktisk trykt navnet “Optrækkelige Baldakin” med store bogstaver for en meget høj effekt. Du skal blot ordne det over vinduet og trække ned, når du har brug for skygge; du folde det op og blot re-strukturere det ved hjælp af minimal indsats. Det vil holde belysningen fra solen i den ønskede vinkel for din komfort.

En anden type udtrækkelig baldakin, som du kan bruge, er den med en udtrækkelig stang. Disse er strenge af strenge af lys, som let kan udvides, når du har brug for skygge eller “ouverture” for at lade i så meget lys som du ønsker. Det skaber en fantastisk atmosfære, når du ser solen gå ned i horisonten eller gå i seng om natten.

Nogle foretrækker at have den udendørs sol være deres gangbro og slentre område, da det er en dejlig overgang mellem at være i haven og være i huset, udvidelse Skorsten-stil, drevet af en motor til at åbne eller lukke baldakinen på få sekunder. Andre ønsker måske at tage deres teak folde dele udenfor for at nyde solen uden de nærige insekter, der kommer undervejs. Hvis du ønsker at bringe den del af baldakinen sammen, ligesom hvis du får en ny terrassedøre, du har alle de dele lige der under baldakinen ved din side.

Der er nogle udtrækkelige baldakin, der giver dig mulighed for at tilføje dine egne funktioner som en glidende eller foldedør. Du kan dekorere det med farvet belysning til den lysvisningseffekt. Det kan gøre en formel udendørs opholdsstue til din udendørs fest. Når du vælger det bedste til dit hjem og have, kan du søge efter priser og produktoplysninger online, udvide dine kriterier for de typer tilbehør, du vil have installeret, og derefter tage dit valg til din leverandør til levering i dit hjem.

Skriv kommentar